Produktai

Akcija

Riešo įtvaras, riešinės

Original price was: €15.99.Current price is: €8.99.

 

  • Vienas kokybiškiausių riešo įtvarų rinkoje
  • Greitas 1-3 darbo dienų siuntimas
  • 14 dienų grąžinimo garantija
  • Pigiausios kainos Lietuvoje

 

Riešinės / Riešo įtvaras – tai nepakeičiamas aksesuaras tiems, kurie ieško apsaugos nuo riešo traumų ir patinimo tiek sportuojant, tiek atliekant kasdienes veiklas. Šis riešo įtvaras suteikia reikiamą atramą ir padeda sumažinti per didelę įtampą riešo srityje, apsaugodamas nuo traumų ir pervargimo.

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorija: Žymos: ,
Aprašymas

Riešinės – patikimas riešo įtvaras jūsų saugumui ir komfortui

Riešinės arba riešo įtvarai – tai nepakeičiamas aksesuaras tiems, kurie ieško apsaugos nuo riešo traumų ir patinimo tiek sportuojant, tiek atliekant kasdienes veiklas. Šis riešo įtvaras suteikia reikiamą atramą ir padeda sumažinti per didelę įtampą riešo srityje, apsaugodamas nuo traumų ir pervargimo.

Pagrindiniai riešinių privalumai:

  • Riešo palaikymas: Riešo įtvaras efektyviai apvynioja riešo kanalą, suteikdamas stiprią atramą ir apsaugą nuo streso. Tai ypač naudinga sportuojant ar dirbant veiklas, kuriose riešui tenka didelė apkrova, taip pat siekiant išvengti riešo traumų ir patinimų.
  • Patogumas ir lankstumas: Pagamintos iš medvilnės ir spandekso medžiagos, šios riešinės užtikrina maksimalų komfortą bei lankstumą. Galite laisvai judėti, nesijaudindami dėl diskomforto ar apribojimų.
  • Stilingas dizainas ir pasirinkimas: Riešinės siūlomos įvairių spalvų ir dizainų, todėl kiekvienas gali rasti tinkamą variantą pagal savo asmeninį stilių ir poreikius. Nesvarbu, ar tai sportinė veikla, ar kasdienis naudojimas, turėsite plačias pasirinkimo galimybes.
  • Universalus naudojimas: Nesvarbu, ar esate profesionalus sportininkas, ar mėgėjas, riešo įtvaras yra puikus sprendimas visiems aktyvaus gyvenimo būdo atstovams. Jis tinkamas įvairioms sporto šakoms ir kasdienėms veikloms, suteikdamas reikalingą atramą ir komfortą.

Riešo įtvaro savybės ir nauda

Riešo įtvarai užtikrina patogumą ir apsaugą, būtinas tiek sportuojant, tiek kasdienėse veiklose. Elastingos medžiagos, tokios kaip medvilnė ir spandeksas, garantuoja, kad įtvaras prisitaikys prie jūsų riešo formos, nesukeldamas jokio diskomforto. Riešinės ne tik užtikrina judėjimo laisvę, bet ir puikiai atrodo, todėl jos yra stilingas sprendimas kasdieniam naudojimui.

  • Kokybiškos medžiagos: Riešo tvarstis yra pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės ir spandekso, užtikrinančių ilgalaikį naudojimą ir patogumą.
  • Laisvas judėjimas: Lankstus dizainas leidžia laisvai judėti, todėl riešinės puikiai tinka tiek sportui, tiek kasdieniam naudojimui, nesukeliant jokio diskomforto.
  • Visapusiška apsauga: Apsaugo nuo riešo traumų, patinimų ir pervargimo, padedant sumažinti per didelį stresą, kuris dažnai sukelia diskomfortą aktyvių veiklų metu.

Kodėl rinktis riešines?

Šios riešinės yra puikus pasirinkimas kiekvienam, kas nori užtikrinti savo riešo sveikatą ir išvengti traumų. Su šiuo patogiu riešo įtvaru galėsite mėgautis sportu ir kasdieniais darbais visiškai laisvai. Patikima apsauga, patogumas ir stilingas dizainas – viskas viename gaminyje.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Riešo įtvaras, riešinės”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

IŠPARDAVIMO Nuolaidos iki 40% | 14 dienų grąžinimo garantija | Nemokamas siuntimas nuo 40€

X